Menu

Yaris

  • yaris

Interior de calitate. Haide, intra. Interiorul Noului Yaris este un loc minunat, cu un design elegant si cu materiale de cea mai buna calitate. Am introdus noi materiale si culori, am creat mai mult spatiu la interior ca niciodata, totul pentru a-ti oferi o experienta de neegalat oriunde si oricand vei vrea sa mergi. 
Design dinamic. Exprima-te cu Noul Yaris. Design-ul dinamic pune in evidenta noua grila frontala ce creeaza o declaratie unica si puternica despre caracterul masinii. Gama larga de nivele de echipare disponibile te asigura ca exista un Yaris perfect pentru personalitatea ta. 
Usor de condus. Dedicatie. Pasiune. Inginerii nostri au aplicat fara oprire aceste calitati si multe altele Noului Yaris. Efortul lor extraordinar se reflecta printr-o experienta de condus sigura, lina si plina de bucurie, de fiecare data cand urci la volanul Noului Yaris. 
Experienta hibrida. Toyota este un adevarat pionier al tehnologiei hibride, introducand pe piata in 1997 primul model hibrid. Noul Yaris Hybrid iti va transforma experienta de condus. Linistea, performanta fara stres acopera stresul traficului urban, astfel incat sa fi odihnit si energizat de fiecare data.